Categories
Uncategorized

Ngjarje E Dhim.Bshme/ Babai E Ndaloi Të Martohej Me Djalin Që Dashuronte, Por Pas 40 Vitesh Ajo Që I Ndodhi Perloti Boten…

Kjo është një histori e mrekullueshme që ka pre.k.ur zemrat e shumë lexuesve. A nuk është e mrekullueshme dhe befasuese jeta?
Jeta nuk shkon gjithmonë siç e kemi imagjinuar. Pa marrë parasysh se sa doni diçka, pa marrë parasysh sa shumë përpiqeni ta merrni atë, nganjëherë, universi thjesht ka plane të tjera.
Ashtu si ka njerëz që mund të zh.d uke.n nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Uillson është një shembull i mrekullueshëm. Në vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj.
Një ditë, ndërkohë që po sillte pjata në një tavolinë studentësh, vështrimi i saj takoi atë të një djaloshi shumë elegant me emrin Prentiss Uillson. Pas këtij takimi të parë, Prentiss kishte filluar të frekuentonte gjithnjë e më shpesh kafenenë. Jo sepse duhej të hante, por sepse donte të shihte atë vajzë të bukur që shërbente në tavolina. Ajo që nuk dinte ishte se ajo ndjente saktësisht të njëjtat gjera.
Natën para Falënderimeve, Janice kuptoi se Prentiss nuk kishte ardhur në lokal.
Një mik i tha asaj se i riu kishte shkuar për të vizituar familjen e tij, e cila jetonte rreth 250 kilometra larg. Në atë moment, Janice e kuptoi sa të fo.rt.a ishin ndjenjat e saj ndaj këtij djali që praktikisht nuk e njihte. Pra, ajo vendosi të shkonte me makinën e saj ta takonte.

“Ishte një gjest shumë i guximshëm nga ana ime”, pranon Janice.
Shpejt, ata të dy kuptuan se e dashuronin njëri-tjetrin dhe dëshironin që ta kalonin jetën e tyre së bashku. Menjëherë pas kësaj, ata u fejuan dhe publikuan njoftimin në gazetën lokale.
Për fat të .k.e.q, siç kemi thënë më parë, gjërat nuk shkojnë gjithmonë ashtu siç dëshirojmë dhe për këtë arsye ma.rrëdh.ënia e tyre pati një fund të palumtur. Babai i Janice i dha asaj një ult.ma.tum, i tha se ajo do të duhej të ndërpriste marrëdhënien e saj me Prentiss, përndryshe ai nuk do ta ndihmonte më atë, që të paguante shpenzimet e universitetit.
5rie nuk e kujton pse burri ishte ku ndër marrëdhënies së tyre, por në fakt, Janice kujton se nuk kishte ndonjë zgjedhje tjetër, sepse ajo absolutisht donte të përfundonte studimet e saj.
Me tris htim të madh, shumë lot dhe dy zemra të t.hy e.ra, Janice dhe Prentiss u detyruan të ndanin rrugët e tyre. Me kalimin e kohës, të dy njohën njerëz të tjerë dhe u mart
Por ky nuk është fundi i tregimit për shkak se, një ditë, fati vendosi për t’i vënë ato përsëri së bashku.
Pas disa viteve, nënat e Janice dhe Prentiss v.di q.ë.n disa muaj pas njëra-tjetrës. Pas këtyre hi.d hëri.meve, të dy ishin duke shfletuar në mesin e gjërave të nënave të tyre dhe të dy bënë të njëjtin zbulimin.

Të dyja gratë kishin bërë të njëjtën gjë, edhe pse nuk njiheshin: Kishin prerë nga gazeta njoftimin e fejesës së fëmijëve të tyre!
Kjo ishte sikur tëdyja nënat, në zemrat e tyre, të donin martesën e dy të rinjve.
Gratë e dinin se ndjenja e tyre ishte një autentike dhe kjo ishte një shenjë fati për të dy, si për Janice ashtu edhe për Prentiss.
Zbulimi i habitshëm i bëri Janice dhe Prentiss të kontaktonin njëri-tjetrin.
Ata ishin tashmë të rritur dhe asnjëri nuk ishte më nën kontrollin e prindërve.
Në qershor të vitit 2010, Janice dhe Prentiss u ritakuan dhe kuptuan se fl aka nuk ishte shu ar. Gjashtë muaj pas ritakimit dhe 49 vite pasi ata u takuan për herë të parë, ata u martuan.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE
Në moshën 71-vjeçare ata ishin në fund në gjendje për të realizuar ëndrrën e tyre.
“Ne jemi shumë të lumtur. Martesa jonë është e përkryer dhe, edhe pse ne s’kemi shumë vite përpara, ajo do të jetë e përk.ryer “, thotë JaniceAsnjëherë mos hiqni do.rë, kur është fjala për dashuri. Tregojini personit që e doni si ndiheni, thojini asaj “të dua” dhe gëzoni çdo çast të kaluar së bashku.
Po të ishit në vendin e tyre, po ju çfarë do të kishit bërë? Na lini një ko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *