Categories
Uncategorized

Mendon se jeni aq i zgjuar sa ti gjesh numrat që fshihen ne foto? 90 % gabojne

Mendon se jeni aq i zgjuar sa ti gjesh numrat që fshihen ne foto? 90 % gabojne

Testet jane te bukura dhe jane argetuese.

Ne foton e mesiperme jane 6 rathe a mund ti gjeni se sa numra jane?

Sa inteligjent jeni?Jepni komentin tuaj dhe vertetojeni?

A e keni ne rregull shikimin tuaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *