Categories
Uncategorized

I pike lluar që s’i shihte/ 50-vjeçari nga Kukesi që u gjet i paj ete kishte Photoshopuar veten në foton e fëmijëve

Të tjera detaje janë bërë me dije nga ngjarja e rë dë e ndodhur pasditen e djeshme në Kukës. 50-vjeçari Albert Krasniqi u gjet i paj të në banesën e tij.

Fqinjët nuk e kishin parë prej 2-javësh dhe ishte ngritur al rmi për zhd kjen e tij. Krasniqi jetonte

i vetëm në banesë dhe ka qenë ar ma e rëndë e tr pit të tij të dek mpozuar që ka fr kësuar fqinjët të cilët kanë njoftuar policinë.

Sipas informacioneve për JOQ, 50-vjeçari ishte i d shpëruar për tre fëmijët e tij pasi kishte kohë pa i parë. Dy vajzat dhe i biri jetojnë me të ëmën jashtë shtetit pas div rcit.

Dëshp rimi i madh për fëmijët e tij e bëri 50-vjeçarin të mod fikonte foton e tij pas fëmijëve të tij dhe t’i postonte ato në rrjetet sociale duke krijuar idenë se i kishte pranë.

I pike lluar që s’i shihte/ 50-vjeçari nga Kukesi që u gjet i paj ete kishte Photoshopuar veten në foton e fëmijëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *