Categories
Uncategorized

Durrës/ E zbulon për herë të parë, Sako: 17 pallate të tjera do të rikonstruktohen në fasada (VIDEO)

Projekti për rivitalizimin e pallateve parafabrikate në lagjen nr.18 nuk përfundon me 24 godinat e lotit të parë!
Puna që aktualisht po bëhet në terren është vetëm faza e parë e këtij projekti madhor, që pritet t’i ndryshojë pamjen një lagjeje të tërë.

Këtë e bëri të ditur ekskluzivisht për “DurrësLajm”, kryebashkiakja Emiriana Sako.

17 pallate të tjerë pritet të përfitojnë në fazën e dytë ndërhyrjet rigjeneruese në fasada, që përfshijnë punimet për hidroizolimin e tyre, veshjen me kapotë, si dhe sistemimin e taracës për heqjen e depozitave me ujë.

Gjithashtu, njejtë si 24 pallatet e tjerë, edhe këto godina do të izolohen me polisterol, çka do të kursejë ndjeshëm konsumin e energjisë elektrike.

K.Gj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *