Categories
Uncategorized

Sak.rifikova jeten dhe fami.ljen për Vis Pupën, ‘Bukra’ e Po rtokallisë tregon hist.orinë 15-vjeçare

Ajo ka thënë se fill.imi i saj në spektaklin e humorit ka qenë me rolin “Shaqira” krah aktorit Vis Pupa, i cili ishte partneri i saj në skenë. Historia është mjaft interesante. Ajo e ka rrëfyer vetë.
Aktorja ka thënë se në atë kohë ishte përgatitur të emig.ronte drejt Italisë ku ndodhej fam.ilja e saj, por që nga ajo ditë ajo nuk është lar.guar kurrë nga “Portokalli”.

“Në korridor me Visin, ngjitur ishte zyra e Portokallisë. Dëgjoja që fliste personazhin e Avdiut dhe unë duke bërë shaka, i kthehem me të njëjtën gjuhë, me të njëjtin dialekt. Ore çavo ça po bëhet, do pimë ndonjë kafe?

Visi nuk më tha gjë por i bëri përshtypje që unë e flisja shumë natyr.shëm atë gjuhë dhe më tha pse nuk vjen ta pro.vosh. Unë në atë periudhë doja të ikja në Itali se kam fam.iljen. Dhe Visi më mbajti këtu e jam sot e 15 vjet” – ka thënë aktorja gjatë intervistës.
Sot aktorja numëron disa role në skenën e “Portokalli”nga të cilët “Bukra” është kthyer në perso.nazhin më të dashur të publikut që Albana luan edhe sot e kësaj dite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *