Categories
Uncategorized

“Me jep 12 mijë paund të shkoj në Angli”, djali i shkruan vajzës, por merr përgjigjen e papritur

Është mjaft e zakonshme ditët e sotme, që në bisedat me të rinjtë, të diskutohet lidhur me të larguarit nga Shqipëria.

Edhe kur bëhet fjalë për ndere, apo disktutime mes tyre, duket se e vetmja çështje mbetet kjo e “të shpëtuarit nga Shqipëria”.

Dhe kështu, një djalë i ka shkruar një shoqes së tij, duke i kërkuar një nder.

Pa hezituar, ajo ka pranuar… pa e ditur se do t’i kërkonte 12 mijë paund për t’u larguar në Angli.

Përgjigja e vajzës ka qenë me të vërtetë e veçantë, e cila është ofruar t’i japë jo 12 mijë, por 13 mijë.

Normalisht as ajo s’e ka patur seriozisht se kush është ai budalla që të jep 13 mijë paund sot, (hahah – shaka, se ka, edhe mund të ketë :p).

Por, i rëndësishëm mbetet gjesti. Shpesh ke nevojë të dëgjosh një fjalë të mirë, se si kanë ardhur kohët sot… bota po ngelet pa njerëz të mirë, dhe kjo është më e rëndë se kriza ekonomike dhe ngrohja globale. /meganews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *