Categories
Uncategorized

Biznesmeni lushnjar e tepron me sinqeritetin në sy të Edi Ramës: Hajde punoni, se japim më shumë lekë sesa deklarojmë

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në jug të vendit, ku do të zhvillojë disa takime në zona të ndryshme, me përfaqësues të komunitetit dhe sipërmarrës. Takimin e parë këtë të shtunë, Rama e ka nisur në Lushnjë, krah sipërmarrësve vendas.

Në fjalën e tij, një banorë dhe biznesmen lushnjar, u bëri thirrje shqiptarëve që të rikthehen në vendin e tyre dhe të punojnë sepse pagat janë rritur. Madje, ai tha se punëtorët paguhen më shumë sesa ç’deklarojnë bizneset në zyrat e Tatimeve.

“Sot tregu ka një etje, që këto miliona euro që ne po diskutojmë, i realizon shumë shpejt industria përpunuese. Ka shumë për të thënë, po unë u bëj thirrje të gjithëve të kthehen, se rrogat ne i kemi çuar më shumë se ç’deklarojmë”, u shpreh ai.

Kësaj deklarate Rama nuk mund të mos i përgjigje. Sipas tij, kjo është në dëm të shtetit por ata e kanë toleruar fshatin.

“Edhe e thotë ky këtë, dhe e dini pse e thotë, sepse ndërkohë ne kemi sektorin më të pataksuar bujqësor të botës. Të gjithë marrin më shumë se ç’deklarohet. Ky është problem për ne si shtet, por të fshati nuk e kemi gërmuar këtë pjesë”, tha kryeministri.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=1072345276788666

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *