Categories
Uncategorized

Berisha futet LIVE në Tik-Tok, ndjekësit e “mbysin” me dhurata, nga mustaqet deri tek…

Berisha futet LIVE në Tik-Tok, ndjekësit e “mbysin” me dhurata, nga mustaqet deri tek…

Saliu po përdor të gjitha rrjetet sociale për të qenë pranë demokratëve, ku mes tyre së fundmi Berisha është shfaqur live në “Tik-Tok”.

Platforma e Tik-Tok, funksionon në atë mënyrë që kur hyn live, njerëzit mund të të bëjnë “dhurata”, të cilat shfaqen në ekran. Nuk dihet nëse Berisha e dinte këtë, por fotot e tij me kapele, lule e trëndafila, po bëhen virale. Platforma e Tik=Tok, funksionon në atë mënyrë që kur hyn live, njerëzit mund të të bëjnë “dhurata”, të cilat shfaqen në ekran.

Militantë të PD-së nuk nguruan t’i dërgonin Sali Berishës dhurata duke e “mbytur” me kapele, mustaqe dhe lloj-lloj “gifte” të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *