Categories
Uncategorized

Si po shuhet Shqipëria ? Çfarë po ndodh vërtetë ? SHPERNDAJE (SHARE) pafund !

Shqiperia po boshatiset gjithmone e me shume nga te rinjte… Shifrat jane tragjike… Per pak vjet ne te gjitha shkallet e sistemit edukativo

– arsimor ne Shqiperi numeri i te rinjeve te rregjistruar ka rene me mbi 88 mije. Dhe keto nuk jane te dhenat e vetme… Por perse ky largim

masiv i te rinjeve ? Cilat jane problemet qe ata hasin per te jetuar ne Shqiperi ? A ka nje plan per boshatisjen e vendit nga rinia ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *