Categories
Uncategorized

Kanë shkëmbyer edhe librat bashkë/ Nuk do e besoni se me ka qenë në klasë Armina Mevlani

Neda Balluku, aktiviste dhe mbles i “Për’puthen” ishte e ftuara e radhës në Goca dhe Gra.

Në emision u zbulua se Armina Mevlani dhe Neda Balluku kanë qenë në të njëjtën klasë, pasi kanë studiuar të dyja për Filozofi.
Armina: Unë e kam pasur shoqe klase, kemi studuar të dyja për filozofi çfarë mban mend thuaje ska gjë. Unë kam pasur gjithmonë respekt të veçantë, Neda super e kulturuar, shkëmbënim librat, kishim pushimin kafe, ci gare.

Neda: Unë mbaj mend që linim leksionet, kemi pasur lokalin pas shkollës. Ju nuk e dini por Armina është njohëse shumë e mirë e autorëve klasikë, e Remarkut.

Fatma: Jam shumë e lumtur që je entuziaste për një të ftuar.

Armina: Unë jam për të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *