Categories
Uncategorized

“Babi mori grua tjeter dhe ne s’na donin më”, 21 vjeçarja përl otet te Arditi: Ja si na nxorren ne

Pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka qenë Blerta, një vajzë 21 vjeç e cila tregoi se ka pasur një histori të v ështirë.

Asaj i janë n darë prindërit kur ishte 2 vjeç dhe ka jetuar me gjyshërit nga ana e të atit.

Blerta me të vëllain nuk ka pasur kurrë një m arrëdhënie të mirë dhe të ngrohtë me të atin dhe

gjithmonë kanë qenë të dis tancuar nga motra dhe vëllai që lindën nga martesa e dytë.

Blerta tregon se në vitin 2014 filluan të jetonin me babain dhe familjen e tij, por pas një viti ata kanë kaluar në një dhomë më vete që të mos i bëheshin ba rrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *