Categories
Uncategorized

Gjykata e Posaçme konfiskon 24 pasuri të Ylli Ndroqit, mbyllet “ORA News”, vendimi…

Gjykata e Posaçme konfiskon 24 pasuri të Ylli Ndroqit, mbyllet “ORA News”, vendimi…

GJKKO ka vendosur të konfiskojë 24 prona të biznesmenit Ylli Ndroqit, mes të cilave dhe televizionin ORA News, i cili raportohet se do të mbyllet përfundimisht. Pjesë e konfiskimit me 30% të aksioneve është edhe televizioni tjetër, TV Channel One.

Avokatët e Ylli Ndroqit thanë se ky vendim ka për qëllim goditjen e medias dhe lirisë së saj. Jashtë ambienteve të GJKKO avokatët e cilësuan këtë vendim si të padrejtë.

“Ky është vendim që synon goditjen e medias. Janë kujdesur që Ora News të ketë 60% të kuotave të sekuestruara që nënkupton humbjen e kuotave kontrolluese. Është vendimi më i pabazë që kam dëgjuar me veshët e mi. Asnjë gjykatë në botë nuk do të merrte një vendim të tillë” tha Jordan Daci, avokati i Ylli Ndroqit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *