Categories
Uncategorized

Fotot që fshehu kom.uni.zmi. Do ngeleni me ‘gojë hapur’ me Shqipërinë e dikt.atu.rës (FOTO)

Fotot që fshehu kom.uni.zmi. Do ngeleni me ‘gojë hapur’ me Shqipërinë e dikt.atu.rës (FOTO)
Periudha e dikt.atu.rës ka qenë pikërisht ajo që na izoloi nga bota e jashtme. Shumë pak të huaj e vizitonin Shqipërinë komu.nis.te.
Më të shumtë ishin të hu.ajt që kishin projekte dhe kishin mundësi ta vizitonin Shqipërinë.
Një nga ata persona ishte edhe fotografi Erik Steward. Ai e vizitoi Shqipërinë në vitin 1988 Në atë periudhë shqiptarët e vu.an.in shumë varf.ërinë.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur foto ↓↓

Një nga ata persona ishte edhe fotografi Erik Steward. Ai e vizitoi Shqipërinë në vitin 1988 Në atë periudhë shqiptarët e vuanin shumë var.fërinë.
Ne sot ju sjellim disa nga fotot e tij në Tiranë, Berat, Durrës, Krujë, Gjirokastër etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *