Categories
Uncategorized

Zbrazet shtëpia e të moshuarve në Pejë, familjarët nxitojnë të heqin prindërit

Një video tronditi opinion publik, ku shfaqej një punonjëse duke dhunuar një të grua të moshuar në qendrën e të moshuarve në Pejë.

Punonjësja shihej duke goditur pa shpirtë të moshuarën, ndërsa miket e saj argëtoheshin dhe e shihnin si zbavitëse kur e moshuara rënkonte dhe qante, e kishte nga ato që edhe e filmonin skenën.

Pas kësaj ngjarje të gjithë të afërmit kanë shkuar në qendrën dhe ka kanë tërhequr të moshuarit.

Po ashtu nga qendra është tërhequr edhe e moshura që u sulmua nga infermierja Aurona Pelaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *