Categories
Uncategorized

I Përmenden Artikullin E Gazetës Austriake, Befason Monika Kryemadhi: Nuk Kam Kryer Asnjë 0PERACl0N Plastik, Më Ak Uzojnë Për Bukurinë Që Më Ka Falur Nëna Ime

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Krymadhi, tha se ak uzohet për bukurinë që i ka falur nëna, referuar artikullit të medias austriake ‘Kronen Zeitung’ të cilët i përmendnin asaj ndërh yrjet estitike dhe oper acionet pl astike që mund t’i ketë bërë me para nga burime të dyshimta.

Kryemadhi tha se ende nuk ka bërë asnjë ope racion pl astik pasi është ende shumë e re dhe bukurinë që ka, e ka genetike. “Më aku zojnë për bukurinë që më ka falur nëna ime, pavarësisht se jam shumë e indinjuar se ende nuk kam bërë asnjë ope racion pl astik, jam ende shumë e re nuk kam ab u zuar me jetën time, as me d ro gëra as me a l k ool.

Ac idi dhe bo toksi nuk janë ope racione plas tike, oper acione janë kur tërheq gjo k sin dhe fytyrën dhe ata që e kanë bërë shk rimin i kanë bërë vetë mos ja u them edhe ku i kanë bërë. Prandaj ata që kanë shkruajtur art ikullin të rinë rehat sepse Monika Kryemadhi është gjen etikisht shumë në formë. Çdo ndërhy rje kirurgjikale për probleme shën detësore që unë kam bërë i kam deklaruar dhe të jeni të bindur se ky është një process që nuk e fsheh dot”, tha Kryemadhi në një intervistë televizive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *