Categories
Uncategorized

Hu mba prindërit kur po këndoja në dasëm, këngëtarja shqiptare shpër then ne lot: u detyrova te

Historia e këngëtares së njohur, Ganimete Abazi, me vd kjen e dy prindërve të saj është tejet e

dh mbshme. Në emisionin “Kendiv” derisa foli për ta, ajo tregoi se si është dashur të këndoj, ta kryej obligimin e saj në dasmë dhe me më pas të vazhdonte.

“Është ndjenja më e rëndë që mund të ekzistoj”, deklaroi këngëtarja. Ajo e kishte vështirë për

ta vazhduar rrëfimin, derisa kolegu i saj nga “Pro Band”, Moni, i doli në ndihmë. “Unë Ganes du

mi ndihmu se i kanë vd kur edhe nana dhe baba në pjesën kur kemi qenë në dasmë në Maqedoni, qatë periudhë”, tha ai.

Shiko videon më poshtë:

Hu mba prindërit kur po këndoja në dasëm, këngëtarja shqiptare shpër then ne lot: u detyrova te

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *