Categories
Uncategorized

Qytetarja: Si u bënë vajzat e reja me makina 50 mijë €, shkojnë dhe merren me “gjëra të pista” jashtë vendit/ A ka të drejtë?

Qytetarja: Si u bënë vajzat e reja me makina 50 mijë € dhe me telefona të shtrenjtë. Ku ua gjen lekët “babi” këtyre?

U bë kosi det këtu? Shkojnë dhe merren me “gjëra të pista” jashtë vendit dhe na shesin mend neve. Bota është bërë vetëm interes. SHIKO videon në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *