Categories
Uncategorized

Nuk do e njihnit kurre/ “Taramelen” që bëri për vete një Shqipëri të tërë, shikoni sa është rritur Xheison i ‘Piter Pan’ (FOTO)

Të gjithë e mbani mend Xheisonin e vogël që u kthye në personazh në programin për fëmijë “Piter Pan”.

‘Taramelja’ që jetonte në fshatin Myshqeta të Tiranës fitoi mijëra ndjekës në llogarinë e tij në Instagram dhe si një VIP prej vërteti ai tashmë ka fansat e tij.

Xheision tashmë është rritur dhe nuk është më “taramele”, por “karamele”.

Siç e shikoni edhe në foto Xheison është rritur dhe ndoshta shumë prej jush nuk do ta kishin njohur.

Nëse do ta shikoni në rrugë nuk do ta njihnit/ E mbani mend “Taramelen” që

bëri për vete një Shqipëri të tërë, shikoni sa është rritur Xheison i ‘Piter Pan’ (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *