Categories
Uncategorized

Pas Shumë Vitesh, Aleksandër Gjoka Na Tregon Një Foto Të Gruas, Djalit E Vajzës

Në vitet 1997-’98, pothuajse të gjitha famlijet shqiptare menduan të emigronin dhe shumica prej tyre e realizuan. Një prej të shumtëve ishin edhe famlijarët e këngëtarit Aleksandër Gjoka që në vitin 1998 vendosën të jetojnë në Itali.

I bindur se nuk mund të gjente kurrësesi ambientin artistik në të cilin ishte rritur e formuar, Aleksandri vendosi të qëndrojë në Tiranë, madje duke mos iu ndarë as lagjes së tij të vjetër te rruga e Shallavareve.

Merita bashkë me djalin dhe vajzën nisën një jetë të re dhe u duk se krijuan një shkëputje nga Tirana, pavarësisht se marrëdhënia e çiftit nuk është ndërprerë ndonjëherë.Merita me fëmijët e tashmë edhe me mbesën që po bën 6 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *