Categories
Uncategorized

Aktori Jim Belushi vjen në Shqipëri, pozon i qeshur dhe me puro në dorë

Aktori i famshëm me origjinë shqiptare, Jim Belushi, ka ardhur për të vizituar Shqipërinë. Ka qenë vetë aktori i cili ka publikuar dy foto në një nga rrugët e Tiranës ku shkruan “On the Road”.

Në njërën nga fotot Belushi shfaqet mes një burri dhe një të moshuare, e cila shet perime, ndërsa pas murit është shkruar me të mëdha: “Fuck shteti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *