Categories
Uncategorized

Si nuk pati shp irt? Nuk i tha se ku ishte mami , babai i merr je tën vajzës në lule të rinisë

Një baba xheloz i ka marrë j tën vajzës së tij, kur ajo refuzoi t’i tregonte se ku ndodhej e ëma pas ndarjes.

69-vjeçari Mustafa Ali Yilmaz, u pë rpla s me makinën e të bijës në Balikesir, Turqi, e nxorri atë me fo rc ë nga mjeti dhe e pyeti për adresën e ish-gruas së tij.

I ati e kishte ndjekur me makinën e tij, dhe më pas e pë plas i duke e nxj rrë nga rruga. Kur

vajza refuzoi të tregonte ai nuk e pyeti i mori j tën. Babai u largua në këmbë nga skena. Nëna, Gulden Yilmaz ishte divorcuar prej tij në janar 2019.

Shiko videon për më shumë:https://www.youtube.com/watch?v=DI_d5wxhz6g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *