Categories
Uncategorized

O Shqiptare, ajo qe me bëtë…! Elsa Lila flet për herë të parë pasi doli nga bu rgu, na le te gjitheve me

Këngëtarja shqiptare Elsa Lila është bërë e “gjallë” në rrjete sociale disa muaj pasi u arr stua nën ak zën për përfshirje në një grup që merrej me e dr gës.

Këngëtarja ra në pranga në muajin mars bashkë me gjashtë shqiptarë të tjerë në kuadër të një operacioni an ti-dr gë në Itali.

Në muajin maj, daja i saj, avokati Saimir Visha theksoi se ajo kishte dalë nga b rgu dhe se ndaj saj kishin rënë ak zat.

“Janë pushuar të gjitha ak zat. E gjitha një keqkuptim. Pafajësia e saj ka qenë që në momentet e para. Kam qenë me të. Më vjen t rp që bashkëpunëtorët tanë, kanë vjellë vr er për Elsën.”, tha ai.

Ndërkohë, së fundmi, këngëtarja është bërë pjesë e Instagramit. Postimi i parë është bërë rreth një javë më parë,

përmes të cilit shprehet se po punon për një këngë të re. Së fundmi, ajo ka realizuar dhe disa fotografi nga fotografi i mirënjohur, Fadil Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *