Categories
Uncategorized

Nëse doni që mushkerit e juaja të jen Kristal / Patjeter duhet ta përdorni! Mushkëritë do punojnë “si të reja”! Receta me kosto zero

Nëse doni që mushkerit e juaja të jen Kristal / Patjeter duhet ta përdorni! Mushkëritë do punojnë “si të reja”! Receta me kosto zero

Astma, bronkiti, kolla dhe çrregùllimet të tjera të mushkërive po bëhen gjithnjë e më shumë të zakonshme vitet e fundit.

Falë përparimeve në mjekësinë konvencionale, këto pròbleme respiratore mund të eli.min.ohen shpejt, por shpesh med. ika.men.tet kanë ef.ekte anësore negative të cilat mund ta dèmtojnë shëndetin tuaj.

Për fat të mirë, ka mjekime të vjetra natyrore që mund t’i trajtojnë këto çështje pa patur asnjë efe.kt anësor.

Përbërësit:

½ një kg. sheqer

½ një kg. e qepë të kuqe

½ l. ujë

7 lugë mjaltë

2 limona

Përgatitja:

Vendoseni sheqerin në një tigan dhe ngroheni në nxehtësi mesatare duke e përzierë vazhdimisht derisa të kthehet në ngjyrë ari.

Në këtë pikë, shtoni qepën e copëtuar, pastaj zieni përzierjen për disa minuta para se të shtoni ujin.

Lëreni përzierjen të ziejë derisa lëngu të zhd. uket, pastaj lëreni të qetësohet dhe shtry.dhni disa limonë.

Pastaj, shtoni mjaltin dhe përziejeni gjithçka mirë, dhe lëreni atë të pushojë brenda natës dhe kullojeni lëngun në mëngjes dhe hidheni në një shishe qelqi.

Merrni një lugë çaji nga trajtimi para çdo vakti derisa të ndjeni rezultate.

Mjekimet popullore janë të sigurta për njerëzit e çdo moshe dhe nuk kanë asnjë efe.kt anësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *