Categories
Uncategorized

Arbana Osmani po i merr ‘bukën’, Ardit Gjebrea bën veprimin urgjent

Me vite e dekada “Kënga Magjike” ka sjellë risi në teknokogjinë më të fundit, në aspekte teknike, skenografike, vizuale e të tjerë. Ndër vite kultura e realizimit të performancave në mënyrë grafike ka sjellë dëshirën për të shkuar më tej.

Kete vit konkurenca me Kengen Magjike do jete shume e forte, pasi ne Festivalin e Kenges te RTSH, do jete autore Arbana Osmani, e cila ka mbledhur kengetaret me te mire Shqiptare, kjo e ka detyruar Arditin te ndryshoje gjithcka

Risia që do të sjellë “Kënga Magjike 2022” në edicionin e 23-të, është praktikimi i sistemit “CuePilot, një sistem që mundëson teknikën më të lartë vizuale dhe televizive.”
Ky sistem kreativ projekton dhe prodhon software dhe pajisje inovative për përdorim në transmetimet profesionale, për të perfeksionuar performancat midis provave dhe shfaqjes live, në mënyrë që i gjithë ekipi këngëtarë, kërcimtarë dhe operatorë të gërshetohen live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *