Categories
Uncategorized

Plas keq mes konservatorëve në Itali, Berlusconi ofendon Melonin: E pafytyrë dhe arrogante! (FOTO)

Tensione të reja janë ngritur brenda aleancës konservatore në Itali, për shkak të një fotoje të publikuar nga shtypi italian.

Sipas fotos specifike nga mbledhja e djeshme e Senatit të publikuar sot, ndër të tjera, nga gazeta Corriere della Sera, në shënimet në letër që ndodheshin në karrigen e Silvio Berlusconit, presidentja e Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, cilësohet si “arrogante, fyes dhe e pafytyrë”.

Në të njëjtën kohë, sipas gazetës La Repubblica, kjo letër u vendos në stol pas refuzimit të Melonit për të pranuar kërkesën e zotit Tivi për emërimin ministror të bashkëpunëtores së tij të ngushtë, Licia Ronzuli.

Në të njëjtin shënim thuhet: “Giorgia nuk është e gatshme të pranojë ndryshimin, nuk mund të pajtohesh me të”.

Presidenti i ri i Senatit italian, Ignazio La Russa, iu referua të gjithë çështjes dhe në një deklaratë lidhur me të theksoi: “Besoj se presidenti Berlusconi duhet të deklarojë se ky është një lajm i pavërtetë, për të cilin jam pothuajse i sigurt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *