Categories
Uncategorized

Pini nje Uj me Limone dhe Shpe’toni nga Prob’lemi i madh qe munde te shqe…

Çështja e pagjumësisë shqetëson një pjesë t.ë madhe të njerëzve. Rit.met inte.nsive të jetës së përdi.itshme dhe str.esi janë shkaktarët kryesorë të pagjumësisë Shumë përdorin pil.u.la për të siguruar një cilësi m.ë të mirë të gjumit . Megjithatë, nëse vu.ani nga pagjumësia kro.nike, gjëja më e mirë për të bërë është patj.etër të konsul.toheni me një speci.ialist.

Por le të shohim një mënyrë naty.rale, e cila do të ndihmojë në përmi.irësimin e cilësisë së gjumit në lidhje me stre.sin, zak.onet tona apo dietën tonë të dobët.

Truku është të pini ujë m.e limon para se të shkoni n.ë shtrat Konsumimi i tij me stomak bosh është shumë i mirë për shënd.etin tuaj. Megjithatë, duhet të pini një gotë ujë dhe lëng limoni para s.e të shkoni në shtrat nëse dëshironi t.ë keni një gjumë të thellë, t.ë qetë dh.e më t.ë mirë.

Pas nj.ë jave, trupi juaj d.o të fillojë t.ë përjetojë ndryshime që d.o t’ju ndihmojnë t.ë flini më mirë. Ne shpje.gojmë se si funksi.ionon kjo kurë mreku.llie më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *