Categories
Uncategorized

“Doktori i Fiksit” tregon jetën e vështirë: Njëri prind ka 3 vjet në krevat, s’kam as motër, as…

Gent Pjetri ose ndryshe “Doktori” i emisionit “Fiks Fare” ka rrëfyer se çfarë bën më jetën e tij pasi u shkëput nga ekrani.

“Doktori” shprehet shkurtimisht se njëri prej prindërve të tij ka 3 vite i sëmurë në krevat, ndërsa shton se është fëmijë i vetëm pa motër e vëlla dhe se ka një nënë tepër narciste. Pavarësisht “fatit të hidhur”, ai nuk është dorëzuar dhe i shërben cdo ditë prindërve të sëmurë dhe të moshuar.

“Kam dy prindër, një nga ata ka 3 vjet në krevat fatkeqësisht. Kam edhe një nënë shume narciziste, që gjithë jetën e ka adhuruar veten dhe e adhuron veten. Nuk kam as motër as vëlla, jam laj, tha, vish, hekuros, palos, nxirr xhiro, Ky jam unë!”, tregon Gent Pejtri jetesën e tij të vështirë dhe të vetmuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *