Categories
Uncategorized

Olti Curri ia luan hapur Rudina Magjistarit… Arsyeja do t’ju bëjë dhe ju të qeshni me lot

Në programin e pasdites në Tv Klan, një sërë personazhesh të njohur të ekranit dhe jo vetëm kanë folur sot për fo bitë e tyre.

Por çdo histori është unike por edhe e fr kshme në të njëjtën kohë, andaj gazetari

Olti Curri në çdo rrëfim që ka dëgjuar fshinte djersët nga sikleti jo me facoletë… por me lekë.

”U hutova aq shumë nga çdo histori saqë ngatërrova xhepin, kam një orë që i fshi djersët me lekë dhe

jo me facoletë”, ka thënë gazetari i njohur.Dhe kaq ka mjaftuar që të ftuarit të shp rthejnë

në kot veçanërisht moderatorja e programit, Rudina Magjistari e cila ka shp rthyer në lot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *