Categories
Uncategorized

Gjyshen 89 Vjeçare E Nxjerrin Jashtë Shtëpisë, Në Frigoriferin E Saj Të Prishur Ka Vetëm Ujë…! A thua cfare Zemre Kane..?

Gjyshen 89 Vjeçare E Nxjerrin Jashtë Shtëpisë, Në Frigoriferin E Saj Të Prishur Ka Vetëm Ujë…! A thua cfare Zemre Kane..?

Aktivisti Mirsad Basha ndan këto foto dhe sjell për lexuesit historinë e Bukurie Smakajt, një nëne 89 vjeçare, banuese ne lagjen Ndocej në Shkodër.Bukurija nuk ka fëmijë dhe burri i ka vdekur para shumë viteve. Ajo jeton vetëm në një pallat me qera prej 4 vitesh të cilin e paguan 70 mijë lekë në muaj, dukeqenëse siç shkruan aktivisti e nxorrën jashtë prej shtëpise ku jetonte dikur përr arsye pronësie.Me pensionin që merr, paguan ilaçet e shumta, dritat dhe ujin.Asaj i mbesin në fund vetëm 20 mijë lekë në muaj për t’u ushqyer.

“Në frigoriferin e saj të prishur kishte vetëm uje dhe reçel të cilin disa banorë të mirë të lagjes e ndihmojnë kur kanë mundësi.Sot dërguam mjeken që të na japin recetat për ilacet që kemi deshire t’ia sigurojmë.Ato që kanë deshire të na bashkohen nesër, mund të dhurojne atë që kanë mundesi. Mund të sigurojme qeranë, ushqime apo ilacet dhe me pas të shkojme të gjithe së bashku t’ia dhurojme tek shtepia ku po jeton vetëm, e shtrirë me vështrim nga ballkoni… “ bën apel Mirsad Basha i njohur për nismat bamirëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *