Categories
Uncategorized

FOTOT: “Enveristët” kërkesë publike për ringritjen e bustit të dik.tatorit në mes të Tiranës, grumbullojnë 3000 përkrahës për tre ditë

Faqja e njohur në rrjetet sociale “Enveristët”, ka shtruar një kërkesë publike për ringritjen e bustit të dik.tatorit Enver Hoxha në Tiranë.

Ata kanë çelur një sondazh ku për tre ditë kanë siguruar rreth 3000 mbështetës.

Rrëzimi i bustit të dikt.atorit gja.katar është bërë më 20 shkurt 1991 ku mijëra qytetarë u mblodhën në sheshin kryesor të Tiranës dhe shënuan një prej momenteve më të rëndësishme të rrëzimit të ko.munizmit në Shqipëri.

Pamjet e atyre ngjarjeve, në sheshin “Skënderbej” bënë xhiron e botës dhe e vunë edhe një herë vendin në fokus të zhvillimeve ndërkombëtare.(TemA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *