Categories
Uncategorized

Burrin E Lë Gruaja Pasi Humb Shikimin, Arbana Osmani Nuk I Mban Dot Lotët: Më Mori Fëmijët Dhe Më Tha…

Historia e tretë në “Dua të të bëj të lumtur” ishte ajo e Alketit. Për shkak të pr0blemeve ekonomike, ai kishte emigruar në Itali. Fatkeqësisht atje kishte pësuar një aksi-dent automobilistik, i cili i kishte marrë shikimin.

Kohë më vonë, bashkëshortja e kishte bra-ktisur duke i marrë me vete dhe dy fëmijët.
“Hajt se unë u bëra kështu, të paktën mos të shka-tërr0ja familjen. I thashë mos, jo nuk mundem tha. Ik i thashë. Me z0r nuk e mban dot një njeri në shtëpi. U n-djeva shumë keq se ikën dhe fëmijët”, rrëfeu ai.

Vite më pas, Alketi ishte njohur me Linditën. Ai e kishte ftuar në studio për ta falenderuar për dashurinë, kujdesin dhe sakrificat që ka bërë për të. Bashkë me Alketin ishte dhe Ermal Fejzullahu, si këngëtari i tyre i preferuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *