Categories
Uncategorized

Zonja futi qepë në çorape, e habitshme çfarë i ndodhi trupit të saj .

Zonja futi qepë në çorape, e habitshme çfarë i ndodhi trupit të saj .

Qepët janë shumë të mira për të thithur toksinat në trup dhe kanë veti antibakteriale.

Nëse vendosni qepë në çorape ndërkohë që flini, ju do të:

1.Hiqni helmet nga trupi

Qepët përmbajnë përbërje squfuri, të cilat janë përgjegjëse për erën e fortë të saj. Për më tepër, këto përbërje heqin helmet nga trupi duke eliminuar toksinat e padëshiruara.

2. Hiqni erën e keqe të këmbëve

Qepët janë edhe një burim natyror i vetive antibakteriale dhe antifungale, që eliminojnë erën e pakëndshme të këmbëve.

3.Pastroni gjakun

Kur vendosni një fetë qepë në këmbën tuaj, ajo liron acid fosforik. Pastaj, ajo hyn në gjak dhe pastron gjakun që kalon nëpër vena.

4.Forconi sistemin imunitar

Për shkak të vetive antibakteriale dhe antivirusale, qepët luftojnë infeksionet dhe rrisin sistemin imunitar.

Si t’i përdorni qepët në çorape

Duhet ta prisni qepën në feta të holla dhe t’i vendosni ato në pjesën e poshtme të këmbëve tuaj.

Më pas, vendosni një palë çorape që t’i mbani ato në vend. Duhet t’i lini ashtu brenda natës dhe t’i hiqni në mëngjes.

Duke e bërë këtë, qepët do të absorbojnë toksinat, do të pastrojnë ajrin rreth këmbëve dhe do të eliminojnë bakteret. Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *