Categories
Uncategorized

Sa E Paguante Enver Hoxha Mjekun E Tij Personal…Duket E Pabesueshme, Por E Vërtetë!

Sa E Paguante Enver Hoxha Mjekun E Tij Personal…Duket E Pabesueshme, Por E Vërtetë!

Shpesh dhe me të drejtë kur fliten për persona që kishin një lidhje të ngushtë me Enver Hoxhën, më konkretisht ata që punonim për të, mendohej se kishin të privilegje dhe sigurisht edhe një pagë më të lartë se pjesa tjetër e shoqërisë së asaj kohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *