Categories
Uncategorized

Rudina Hajdari Na Habit Të Gjithëve, Zbulon Punën Që Bënte Në SHBA

Rudina Hajdari ka qenë e ftuara e radhës në emisionin “Ftesë në 5” të Bieta Sulos. Nga studioja, Rudina tregoi lidhur me shkollimin e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duket treguar dhe sa i ka kushtuar shkolla.

Rudina tregoi se ka punuar që në moshën 16 vjeçare dhe ka vazhduar të punojë edhe gjatë studimeve të mëvonshme në punë të thjeshta si shitëse apo pozicione të ngjashme.

Por, ajo tha se nuk ka paguar pothuajse aspak. “Fatmirësisht kam patur gjithnjë mbështetje financiare nga shteti për shkak të rezultateve të shkëlqyera gjatë studimeve”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *