Categories
Uncategorized

Kush është qyteti shqiptar ku uji ka temperaturë 32 gradë: Mund të laheni edhe gjatë dimrit

Kush është qyteti shqiptar ku uji ka temperaturë 32 gradë: Mund të laheni edhe gjatë dimrit

Banjat e Hapura të Bënjës së Përmetit konsiderohen nga ekspertët si më të mirat në Europë, Burimet e ujërave termale të Bënjës, apo sic quhen ndryshe Banjat e Bënjës, gjenden 14 kilometra larg qytetit jugor të Përmetit.
E veçanta e tyre është se këto janë burime të hapura në natyrë. Temperatura e këtyre ujërave është, 26 deri 32°C.
Katër burime që përdoren për së mundjet kronike të reumatizmave, një burim për sëmundjet e stomakut dhe një burim për së mundjet e lëkurës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *