Categories
Uncategorized

Mos e Humnisni..! Si të ndaIoni dhimbjen e veshit vetem me leng Iimoni..!?

Mos e Humnisni..! Si të ndaloni dhimbjen e veshit vetem me leng limoni..!?
Dhimbja e veshit është nga më të padurueshmet që trupi i njeriut përballon. Nganjëherë është mirë që të provoni disa mënyra të tjera për ta ndalur dhimbjen, përveç me ilaçe. Limoni është një përbërës që ndihmon shumë në këtë gjë.

Si të veproni:

Për të lehtësuar dhimbjen dhe për të dezinfektuar veshët nga ndotësit e ndryshëm që janë grumbulluar brenda tij, shtrydhni limon, lyeni një copë pambuku dhe përdorni atë për të pastruar butësisht kanalin e veshit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *