Categories
Uncategorized

Me cilën veshje duket më mirë Andrra?

Andrra Destani shumicën e kohës duket bukur dhe shkëlqen me stilin e saj.

Përveç përditshmërisë shpesh e dëshmon që është meraklie edhe e veshjeve tradicionale, e që i shkojnë mjaft shumë, shkruan “Kosovarja”.

Në disa imazhe të fundit, në dallam dhe jelek të arit Andrra duket një nuse e mrekullueshme.

Për më shumë, e dëshmojnë fotografitë në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *