Categories
Uncategorized

Elisa Spiropali prezantohet si drejtuese politike e PS për qarkun e Shkodrës

Pas Edona Bilalit, Elisa Spiropali ka marrë rolin e drejtueses politike të Partisë Socialiste të Shkodrës, ndërsa për ta prezantuar e ka shoqëruar Damian Gjiknuri.

Për mediat, Gjiknuri dhe Spiropali thanë se ky pozicion është me rëndësi dhe se Shkodra nuk është nga qarqet e thjeshta për PS-në.

Gjiknuri gjithashtu shtoi se do ishte më mirë për të ardhmen e Shkodrës nëse kjo bashki do votonte për Partinë Socialiste por zgjedhja u takon qytetarëve.

“Unë jam i bindur që Elisa me eksperiencën e saj si drejtuese politike, me eksperiencën politike të saj të gjatë dhe si ish-drejtuese FRESH-it, do të jetë në gjednje ta ngrejë edhe më fort punën e Partisë Socialiste në Shkodër dhe PS të rikthehet në rekordet më të mira historike që ka pas në të kaluarën dhe unë kam bindjen që Elisa me zotësinë e saj do t’ia arrijë”, u shpreh Gjiknuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *