Categories
Uncategorized

Habit Orsiola e “Përputhen”: Unë ja marr të dashurin kujtdo!

Hyrja e dy vajzave të reja në “Përputhen” ka sjellë dhe debate.

Vajzat që u bënë pjesë e programit të dashurisë janë shoqe të ngushta dhe njëra prej tyre u shpreh se nëse shoqja pëlqen njërin nga djemtë, tjera nuk do vazhdojë më me të.

Pikërisht kjo gjë shkaktoi debat dhe mes vajzave që replikuan ishte dhe Orsiola.

“Unë kujtdo mund t’ja marr të dashurin nëse nuk e kam shoqe. Ama shoqen e respektoj, nuk i them maje ti pëlqimin. Unë këtu s’kam ardh me shoqe, ti ke ardh me shoqen tate”, i tha Orsiola Irisit, vajzës së re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *