Categories
Uncategorized

E Mbani Mend Filmin Shamikuqja Dhe Iliazi? Kanë Kaluar 40 Vjet Por Aktorët Turk Nuk E Kanë Humbur Bukurinë E Tyre..

E mbani mend Shamikuqen dhe Iliazin? Kanë kaluar 40 vjet por nuk e kanë humbur bukurinë e tyre..

“Shamikuqja” është një film prodhim turk i vitit 1978, por edhe pse kane kaluar 40 vite qe nga koha kur filmi korrte një sukses te jashtëzakonshëm edhe ne Shqipëri, aktoret kryesore te saj kane mbetur te dashur për shume fans-a te tyre te asaj kohe.

Dy aktorët simpatikë Turkan Soray në rolin e Asjas (shamikuqja) dhe Kadir Inanir në rolin e Iliazit nuk e humbin bukurinë e tyre edhe pse në një moshë të brezit të tretë.

Turkan Soray 73 vjeç ka ne arkivin e saj një galeri te tere me role ne dhjetëra filma, ndërsa Kadir Inanir 69 vjeç, përveç shume roleve ne filma, është vlerësuar edhe si regjisor….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *