Categories
Uncategorized

Divorci I Shumëpërfolur Tani Ka Një Shpjegim; Burak Bën Gjestin Që I “Mbylli Gojën” Të Gjithëve

Divorci i shumëpërfolur tani ka një shpjegim; Burak bën gjestin që i “mbylli gojën” të gjithëve Javët e fundit ata ishin vendosur në qendër të vëmendjes pasi po përflitej se po shkonin drejt divorcit.

Të gjithë këto zëra u shuan sot nga një video që ka postuar Burak në rrjetet sociale.

“Kjo është gjendja në shtëpinë tonë”, ka shkruar Burak përkrah videos dhe tashmë nuk duhet të keni asnjë fije dyshimi për marrëdhënien e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *