Categories
Uncategorized

U Ushqye Vetëm Me Patate Për 1 Vit Rresht, Ajo Që I Ndodhi I Habiti Të Gjithë…!

U ushqye vetëm me patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë…!

Për shkak të peshës së tij sh qe tës ue se, Flinders Taylor hëngri patate për një vit rresht. Taylor tregon se e ndërmori këtë nismë të çud its hme pasi për shkak të kilogramëve të tepërt nuk ndihej mirë fizikisht dhe shpirtërisht.Për çdo ditë ai hëngri nga 3 kilogramë patate në ditë dhe nuk përdori asnjë lloj vaji për gatimin e tyre.

Një vit më vonë, Taylor si rezultat i këtij ‘regjimi’ humbi plot 49 kilogramë nga 151 sa kishte para ushqimit me patate. “Unë po bëhem gjithnjë e më mirë dhe kjo vetëm falë patateve”, u shpreh ai.

Pavarësisht se shumica e dietologëve ishin kundër kësaj diete, duket se Taylor ia doli të humbë kilogramët e padëshiruar në një formë aspak të zakontë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *