Categories
Uncategorized

Të gjithë e dinë se është nga Tirana, do habiteni kur të mësoni se nga është me origjinë Rudina Magjistari

Është një ndër programet që ndiqet më së shumti kjo për shkak së janë të ftuar
nga çdo cep i Shqipërisë. Dhe e kemi fjalën për programin e mbasdites
‘Rudina’.Programi i saj është i larmishëm, por me sa duket dikujt i ka rënë në sy
entuziasmi i vecantë i Rudina Magjistarit kur në studio ulet një korcar.

Të gjithë e dinë se është nga Tirana, do habiteni kur të mësoni se nga është me origjinë Rudina Magjistari – Pika

Por për moderatoren dhe publikun kishte përgatitur diçka speciale: një kolazh me
serenata korcare.Por ndërsa ishte duke biseduar me Rudinën, Devisi i tha se e
kishte hasur dhe në qytetin e tij të lindjes, e ajo ia ktheu:
“Kisha shkuar për fundjavë, por unë origjinën e kam nga Korça, babin e kam nga
Korça. Nuk e dije ti?” , ndërsa dërgoi një përshendetje të vecantë nga ekrani për
të gjithë korçarët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *