Categories
Uncategorized

Testoi aftesit e tua. Jemi të sigurt që nuk e gjeni dot se sa ‘D’ janë në foto

Sot të gjithë po i përdorim komjuterët dhe telefonët tonë të mençur për shumë orë të tëra. Është e rëndësishme që ne ta mbajmë mendjen tonë aktive dhe jo gjithmonë të mbështetemi në teknologjinë për të bërë të gjithë punën, prandaj puzzles si kjo janë të rëndësishme. Për të mbajtur qelizat e trurit të funksionojnë siç duhet, zakonisht përpiqem të plotësoj një fjalëkryq rregullisht. Mendoj se është e rëndësishme që ta mbaj mendjen aktive. Mund të jetë një lehtësues i stresit për t’u përqëndruar në diçka tjetër përveç punës për një ndryshim. Shikoni enigmën më poshtë dhe mos harroni: shumica e njerëzve e kanë gabim.

SHUMICA GABOJNË/ E gjeni dot sa ‘D’ janë në foto

10 sekonda është gjithçka që keni

Disa iluzione optike me të vërtetë mund të jenë interesante, si dhe argëtim. Kjo sfidë (më poshtë) është pak më e lehtë! Me sa duket, megjithatë, njerëzit e marrin këtë test gabim në përpjekjen e tyre të parë. Detyra është që të kuptoj se sa shkronja D ju mund të shihni në imazh. Karakteret e ngjashme të dy shkronjave janë ato që e bëjnë të vështirë në pamje të parë! Për ta bërë atë më të ndërlikuar, ju keni vetëm 10 sekonda për t’u përgjigjur! Sa D shihni? Pra, mbani në mend sa D keni gjetur në 10 sekonda. Më poshtë është përgjigja e saktë. Përgjigja e saktë është 10 Shumica e njerëzve nuk e kanë gjetur në përpjekjen e parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *