Categories
Uncategorized

Nga Një Vajzë E Thjeshtë Në Reb.Ele Të “Pandre.Qshme”, Shikoni Ndryshimin “Dra.Stik” Te Su.Permbesës Së Berishës

Ajo është një natyre r.eb.ele, që gjithmonë thotë atë që do, pa u penguar nga askush. Eshtë pikërisht Dasara Malltezi, e njohur ndryshe si su.permbesa e ish-kryeministrit Sali Berisha shkruan Albeu.com

Ajo është aktive në rrjetet sociale dhe shpesh tregon sesa ndryshe është nga shumica dhe tipin e vecantë që ka.

Por a ka qenë gjithnjë kështu? Në fakt jo. Nëse do të bëjmë një kërkim të thjeshtë do të kuptojmë që Dasara ka qenë ndryshe.
Ajo kishte një pamje të thjeshtë, me flokët e gjata dhe make up të ku.ruar.Dasara zakonisht merrej me projekte soci ale dhe po litike duke qëndruar në rolin e një vazje se rioze.Kurse sot? Ajo ka ndryshuar dra stikisht lookun, garderobën dhe i është dedikuar udhëtimeve të shpeshta. /albeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *