Categories
Uncategorized

Më Raftë Pika Sa I Voçkël Je, Pi Pak Qumësht, Po Të Mos Kishe Ndenjur Pas Fustanit Të Gridës Do Me Njihje, Kokalari Nuk E Kursen Ervin Salianjin..

Më raftë pika sa i voçkël je, pi pak qumësht, po të mos kishe ndenjur pas fustanit të Gridës do me njihje, Kokalari nuk e kursen Ervin Salianjin..

Replikat mes dy demokr atëve, duket se nuk do të ndalen. Pas ironizimit të deputetit, Ervin Salianji, duke thënë se nuk e njihte aktivisten e Partisë Demokratike, Evi Kokalarin, së fundmi ka reaguar dhe kjo e fundit.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Kokalari nuk e ka kursyer Salianjin, teksa i ka thënë se nëse do rrinte me burra si Berisha dhe jo me Grida Dumën, do kishte arritur ta njihte.

“O Salianj më raftë pika sa i voçkël je. Po të kishe ndenjtur me burrat si Sali Berisha dhe jo mbas fustanit të Gridës, do e kishe mësuar kush është Evi Kokal ari. Pi pak qumësht tashti”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *