Categories
Uncategorized

Gruan e kishte përballë, shqiptari tek Zonja Eni: Ma ka lënë amanet babai të kem sa më shumë…..!

Gruan e kishte përballë, shqiptari tek Zonja Eni: Ma ka lënë amanet babai të kem sa më shumë femra….

Gruan e kishte përballë, shqiptari tek Zonja Eni: Ma ka lënë amanet babai të kem sa më shumë femra në jetë mua

Keti tregon se ai e tradhton dhe i sheh shpesh mesazhe nga femrat e tjera tek telefoni i bashkëshortit.
Kjo gjë e lën don tepër, kurse Maliqi shprehet se e ka amanet nga babai që të ketë sa më shumë femra.

Ardit Gjebrea: Çfarë paska ky Maliqi? Eni Çobani: Eh duhet të ketë diçka me siguri. Maliqi: Unë e kam diçka që baba ma ka lënë amanet dikur, por hajd mo. Enriketa: Që të ketë një listë të gjatë të gjinisë femërore zoti Ardit.

Eni Çobani: Listë të gjatë në çfarë kuptimi sepse njeriu zgjedh dikë, e dashuron, jeton me të.
Maliqi: Nuk rija më një vend prandaj, nuk rrija dot me një grua, lëvizja. Ardit Gjebrea: Edhe e ke trashëgimi nga babi?

Maliqi: Po tani hoqa dorë se e kuptova i thërrita një çikë mendjes. Enriketa: Amanetin e babit të vet e mban kurse amanetin e babit tim jo.
Ardit Gjebrea: Pse a e mban akoma amanetin e babit?

Enriketa: Deri tani po. Imagjino se sa telashe dhe probleme e halle i kam hapur asaj familjes sime unë duke e pasur mendjen gjithmonë tek zotëria. Eni Çobani: Si ka qenë bashkëjetesa këto 5 vite? Enriketa: E lodhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *