Categories
Uncategorized

(foto)Kjσ është “Miss Italia” e vitit 1950, shqiptarja që la pas edhe Sσfia Lσren

A e keni ditur se Miss Italia e vitit 1950, ishte vajza arbëreshe Annamaria Bugliari.

Po këtë vit në konkurrim mori pjesë edhe Maria Scicolone, e njohur me emrin e saj të artit, Sofia Loren. Kjo e fundit në këtë garë zuri vendin e dytë.

Annamaria titullin e fitoi në Salsomaggiore, në edicionin e parë që realizohej në këtë qytet dhe që në fakt ishte edicioni i shtatë në historinë e “Miss Italia”.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *