Categories
Uncategorized

(Video)Nuk do ta besoni se sa mijëra njerëz po jetojnë në qytetin nëntokësor në Australi, por përse jetojnë është për tu fri.kësuar

Nga jashte cdo gje duket normale. Në sipërfaqe, vendi duket i gjithi shkretëtirë. Me vetëm disa hotele, dhe një fushë golfi, vendi duket sikur është një qytet i braktisur.
Në fakt, rreth 3,500 njerëz jetojnë atje. 60% e tyre jetojnë nën tokë, me shtëpitë e ndërtuara nëpër shpella.

Në ato shpella ka lokale, shtëpi, biblioteka, madje edhe markete, e muze.
Ky vend ndodhet në Australi, një ndër vendet e rralla në botë me jetesë nën tokë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *