Categories
Uncategorized

Mustafa Nano – Kosova është pjesë e Serbisë dhe Shqiptarët janë shumë mbrapa Serbisë

Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në fillim të bisedës së të jesh shq iptar është fa ta litet. Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të prapambetur se fqinjët.

Të jesh shqiptar është fa tali tet, siç është edhe të jesh anglez, serb, gjerman. Eshtë një gjë që nuk është zgjedhja jonë, siç nuk është zgjedhja jonë të jemi burra apo gra.Shqiptari është një qenie kulturalisht e prapambetur sidomos kosovarët janë kampion të prapa mbeturisë e në vecanti me fshinjët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *